Behangpapier is weer helemaal in! Wilt u uw muren een bijzondere uitstraling geven door ze te behangen, maar ziet u ertegen op om dit zelf te doen?

De Huisschilder voert al uw behangwerken tot in de puntjes voor u uit.

Behangwerken

Zelf behangen…

Behangen is geen eenvoudige klus. Binnenmuren staan immers zelden helemaal haaks op elkaar. Zeker wanneer u kiest voor behangpapier met een terugkerend motief, is het niet gemakkelijk om de verschillende stroken naadloos op elkaar te laten aansluiten.

… of toch maar niet?

U doet er dus goed aan om behangwerken uit te besteden aan een professional. Met zijn jarenlange ervaring is de Huisschilder hiervoor de geknipte man. Hij staat garant voor een perfecte afwerking, ongeacht het gebruikte materiaal (gewoon behangpapier, vliesbehang, glasvezelbehang, …).

Aan u de keuze!

Behangpapier vindt u in alle kleuren en prints. U kiest het behang dat aansluit bij uw smaak, en indien u dat wenst kan de Huisschilder u daarbij adviseren. Ook wat betreft de verschillende materialen (gewoon behangpapier, vliesbehang, glasvezelbehang, …) in combinatie met de ondergrond kan hij u bijstaan.

Hoe werkt de Huisschilder?

Afhankelijk van het soort behang moet de lijm aangebracht worden op het behangpapier of op de muur. Bovendien moet de ondergrond de nodige voorbehandeling krijgen. Ook de juiste keuze van de gebruikte lijm is belangrijk voor een mooi eindresultaat. De Huisschilder zorgt ervoor dat alles op een professionele manier gebeurt.

Vragen?