Heeft uw woning, kantoor of zaak in de regio Tienen-Leuven een nieuw laagje verf nodig? Daarvoor moet u bij de Huisschilder zijn.

De Huisschilder voert alle schilderwerken uit, afgestemd op uw budget en planning.

Vragen? 

  Schilderwerken

  Voor binnen en buiten

  De Huisschilder verft niet alleen uw binnenmuren, -deuren en -plafonds. Ook voor plamuurwerk, de plaatsing van sjablonen, afwerking met plinten en lijstwerk kunt u bij hem terecht. Daarnaast verzorgt de Huisschilder ook alle buitenschilderwerken van onder meer gevels, ramen en buitendeuren.

  Voor wie?

  Iedereen is welkom! De Huisschilder voert schilderwerken uit bij particulieren, zelfstandigen, vrije beroepers, winkel- en horeca-uitbaters, bedrijven, verenigingen, scholen, zorginstellingen, … Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning of renovatieproject, de Huisschilder garandeert steeds een kwaliteitsvolle afwerking.

  Hoe werkt de Huisschilder?

  De Huisschilder start met het schuren en bijwerken van barsten en scheuren. Plamuren is immers noodzakelijk om oneffenheden te vermijden en een mooi eindresultaat te bekomen. Vervolgens starten de verfwerken. De juiste combinatie van de ondergrond en de gebruikte materialen is daarbij een belangrijk aandachtspunt.

  Is uw ruimte bemeubeld?

  Geen nood: de Huisschilder dekt al uw meubels zorgvuldig af vooraleer hij in uw woning, kantoor of winkelruimte aan de slag gaat.

  Hieronder een greep uit potentiële schilderwerken

  Staat uw gewenste opdracht hieronder niet tussen? U kan ons contacteren voor alle soorten binnen- en buitenschilderwerken.

  schilderwerken
  Plinten schilderen
  schilderwerken
  Buitenmuren schilderen
  schilderwerken
  Binnenmuren schilderen
  plafond schilderen
  Plafond schilderen
  trappen schilderen
  Trappen schilderen
  garagepoort schilderen
  Garagepoort schilderen
  Binnen- en buitendeuren schilderen
  Binnen- en buitendeuren schilderen
  Ramen schilderen
  Ramen schilderen
  Gevel schilderen
  Gevel schilderen
  Poorten & hekken schilderen
  Poorten & hekken schilderen
  MDF schilderen
  MDF schilderen
  Tuinhuis schilderen
  Tuinhuis schilderen