U bent op zoek naar een ervaren schilder in de regio Tienen-Leuven? De Huisschilder staat al jarenlang garant voor kwaliteit en prima service in de streek. Zowel particulieren, zelfstandigen als bedrijven kunnen bij hem terecht voor binnen- en buitenschilderwerken, kleuradvies en behangwerken.

Wie is de Huisschilder

De Huisschilder is het schildersbedrijf van Raf Haenen. Zijn passie voor het vak en zijn veelzijdigheid maken van hem de geknipte partner voor al uw schilder- en behangwerken.

Muren behangen, plafonds verven, ramen vernissen, deuren beitsen, plamuurwerk, sjablonen plaatsen, afwerken met plinten of kleuradvies: voor al deze klussen kunt u bij de Huisschilder terecht. Geregelde bijscholing in de nieuwste technieken en materialen garandeert steeds de beste kwaliteit.

Hoe werkt de Huisschilder?

Na afspraak komt de Huisschilder bij u langs. Hij bespreekt samen met u de uit te voeren werken, en bezorgt u nadien een vrijblijvende offerte die afgestemd is op uw budget. U krijgt daarbij ook meteen advies over de materiaalkeuze, kleuren en afwerking.

Van bij de eerste afspraak tot de uiteindelijke oplevering volgt de Huisschilder alles van nabij op. Voor alle uit te voeren werken is hij uw aanspreekpunt.