Schilderwerken Wilsele

U kan ons contacteren voor alle soorten schilderwerken, behangwerken & kleuradvies in regio Wilsele.

Binnenschilderwerken

Uw woning, kantoor, winkel of gebouw laten schilderen in regio Wilsele? Daarvoor moet u bij De Huisschilder zijn.

Wij doen alle schilderwerken in Wilsele op een efficiënte manier, volgens budget & planning.

Binnenschilderwerken

Buitenschilderwerken

Wij schilderen niet alleen binnen uw muren of plafond, maar we zorgen ook voor de schilderwerken van uw buitenmuren en deuren.

U zult gegarandeerd de volgende tevreden klant in Wilsele worden van De Huisschilder!

Buitenschilderwerken

Kleuradvies

De kleuren die u kiest hebben altijd een bepaalt effect op de ruimte. Warme en donkere tinten maken een ruimte kleiner, wat een intiemere sfeer geeft.

Lichte en koele kleuren laten een ruimte daarentegen groter lijken.

Kleuradvies

Behangwerken

Behangen is weer helemaal in de mode!

Wilt u uw muren er goed laten uitzien, maar ziet u op tegen die vervelende behangwerken? Wij verzorgen met plezier al uw behangwerken in regio Wilsele!

Behangwerken

Prijs schilderwerken Wilsele

De prijs van schilderwerken is afhankelijk van ruimte tot ruimte, woning tot woning en ook uiteraard de gebruikte materialen. Hiervoor kan u mij gerust vrijblijvend contacteren om een afspraak te maken bij uw thuis of in uw zaak in Wilsele. U krijgt altijd een vrijblijvende offerte op maat. Laat u verbazen door onze scherpe prijzen & uitstekende service.

Schilderwerken Wilsele

Particulieren & bedrijven

Onze passie is schilderen. Iedereen is welkom in Wilsele . Wij doen schilderwerken voor particulieren, bedrijven, winkels, hotels, scholen, restaurants, … .

Behangwerken Wilsele

Kwaliteit aan betaalbare prijzen, dat is een must. Schilderwerken, kleuradvies en/of behangwerken, u krijgt steeds advies op maat volgens uw wensen & een kwaliteitsvolle uitvoering.

1 aanspreekpunt

Schilderwerken, kleuradvies, behangwerken, plamuurwerk, sierlijsten, plinten, … U heeft 1 aanspreekpunt bij De Huisschilder, nl. zelfwerkend zaakvoerder Raf Haenen.

Schilderwerken Wilsele

Plant u schilderwerken in Wilsele? U heeft een nieuwbouw of renovatieproject? Eerst gaan we plamuren zodat alle oneffenheden weg zijn en daarna starten we met de schilderwerekn.

De Huisschilder – Raf Haenen